Lägenhet 51 kvm

Nyckelfärdig lägenhet om 51 kvadratmeter med ljus och öppen planlösning, generösa sällskapsytor samt uteplats i markplan.

Entrédörr från gavelsida, nord eller syd. Två alternativa planlösningar erbjuds, med ett stort sovrum alternativt med ett mindre sovrum och ett extra rum. Lägenheten har energivärde enligt året runt standard och är bland annat utrustad med bastu, badrum och hall med uppvärmt klinkergolv. Varje lägenhet har egen elvärmepanna och eget el-abonnemang. Lägenheten är förberedd för internet med fiberhastighet. Varje lägenhet har eget kallförråd samt egen parkeringsplats med motorvärmaruttag. Ritningen nedan kan avvika något från bygglovsritning.

 

Bilder

Planlösning 51 kvm alt. 1

Planlösning 51 kvm alt. 2

Lägenhet 82 kvm

Nyckelfärdig lägenhet om 82 kvadratmeter i två plan med ljus och öppen planlösning, balkong samt entré-terrass.

Entrédörr från väst. Två alternativa planlösningar erbjuds för lägenhetens entréplan, med ett stort sovrum alternativt med två mindre sovrum. Lägenheten har energivärde enligt året runt standard och är bland annat utrustad med bastu, badrum och hall med uppvärmt klinkergolv. Varje lägenhet har egen elvärmepanna och eget el-abonnemang. Lägenheten är utrustad med dusch/wc på båda våningsplanen och passar utmärkt för familjer eller sällskap som har behov av större umgängesytor. Lägenheten är förberedd för internet med fiberhastighet. Varje lägenhet har eget kallförråd samt egen parkeringsplats med motorvärmaruttag. Ritningen nedan kan avvika något från bygglovsritning.

 

Bilder

Planlösning 82 kvm övervåning

Planlösning 82 kvm nedervåning alt. 1

Planlösning 82 kvm nedervåning alt. 2